Pira tilefono to proi kai me rotise an me endiaferei akoma i thesi. Afou loipon eipa nai, tote mou leei: na sou po kai merika pragmata prota kai meta na doume an tha se endiaferei. Ekei tromokratithika
Akoma den einai sigouro oti tin pira tin douleia, avrio exo interview alla eimai 80% sigouri oti tha me parei giati den paei kanenas na doulepsei gia toso ligo kai epipleon an telika oi mathites einai ontos xenoi, protimoune se tetoies periptoseis na pairnoun xenous.
LizzyBorden wrote:Και μία ισπανική version με τον ψηλό στα φωνητικά? Μπορεί να μην είναι και η φωνάρα, αλλά την παλεύει αξιοπρεπώς
Vevaia! To eixa xehasei oti xerei ispanika to poulaki mou. Oposdipote!EndaMaria wrote:kapou diavasa oti to sigkekrimeno vivlio xekinise ws fanfic gia to Twilight k katelixe na ginei best seller. Mwre,mipws na grapsw k egw ena? Giati,de lew,poli k vari to kraximo,alla taftoxrona k megali i konoma.
Ego den xero gia ti pragma milate alla tha po oti prepei na xekinisete na grafete. Min xehnate kiolas oti otan tha menoume me ta agoria mas sto exohiko mas tha exoume xrono na grafoume oli mera ta vivlia mas kai na plekoume kai pragmatikes istories me to trio sta diigimata mas.
EndaMaria wrote:Sto diko mou prwtagwnistes tha einai i mikri konti agapik egw,opote an to valoume se inches de tha poulisei.
![]()
EndaMaria wrote:na leme poso sexy einai oi skines tou Velvet Goldmine metaxi JRM k Christian Bale mas eipe na stamatisoume giati to thema afto tis fernei emeto.
A, kala, apo kolimena myala...exei afthona.
Gia tin germanida den iksera oti itan afti sto fb. Diladi na tin prosexo min mou kanei kamia erotisi typou: esy apo pou katevazeis?, kai tis apantiso kai vro ton mpela mou. Ase pou den masame emeis Enda. Nomizo oti den paei kai poly kala to atomo me afta pou sou leei.
Kata ta alla, eftyxos pou apo ta dyo kila pou pira stis diakopes, exasa idi to ena apo tin douleia kai tin diaita pou eriksa otan eleipe o dikos mou tin proigoumeni evdomada. Tora pou irthe ki ekeinos arxizoun ta dyskola giati olo xegeliemai konta tou otan troei kai tsimpao ki ego. Prepei na vro tropo na apofevgo...i na fevgo apo to spiti...
To programma exei xalaroma kai aftosygentrosi gia to avriano interview.

k egw,opote an to valoume se inches de tha poulisei.